Stichting Stemvork

Welkom bij Stichting stemvork

 

Stichting Stemvork realiseert de concertzaal "Studio Rangel" voor jonge topmusici en breed publiek

 

Rangel over het belang van Stichting en de concertzaal: https://youtu.be/jYWA17vKv-E ; https://youtu.be/mHy1kUpxtf4  

Over “Studio Rangel”: Talentvolle jonge musici vallen in Nederland tussen wal en schip. Wij vinden dat alle Nederlandse talenten de kans moeten krijgen om zich verder te ontwikkelen. Om dit te verwezenlijken wordt er een kleinschalige concertzaal in Venray gebouwd. De toptalenten krijgen hiermee een plek om te oefenen en om masterclasses te volgen. Ze hebben dan een plek om elkaar en buitenlandse collega’s te ontmoeten waarbij ze van elkaar kunnen leren en zo hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Gelijktijdig doen ze de noodzakelijke podiumervaring op. Deze ruimte is daarnaast ook bestemd om een breed publiek op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met uitvoeringen van klassiek muziek op hoog niveau.

 

Sluit zich bij succesvolle sponsoren van Crowdfunding campagne voor de concertzaal "Studio Rangel" aan voor jonge topmusici van Stichting Stemvork en ontvang behalve waardering van de jonge topmusici van Stichting Stemvork met ANBI-status en hun publiek, een leuke tegenprestatie! Bespaar bovendien ook nog eens geld door het belastingsvoordeel die u krijgt als u sponsor bent.  Wordt sponsor in geld, producten of diensten van de Crowdfunding campagne voor de concertzaal “Studio Rangel”

 

 

Crowdfunding campagne voor concertzaal “Studio Rangel”

(Onderdeel van het plan ”Van jong talent naar wereldmeester, van luisteraar naar muziekkenner”)

https://www.linkedin.com/pulse/crowdfunding-campagne-voor-concertzaal-studio-rangel-oksana-titova?published=u

https://www.facebook.com/events/925763784182555/

 

Aanleiding voor deze campagne  

Jonge talentvolle musici in Nederland vallen tussen wal en schip. Als bijvoorbeeld pianist of zanger heb je nauwelijks mogelijkheden en kansen om je talenten samen met anderen b.v. in een orkest verder te ontwikkelen door masterclasses en samenspel. Je hebt bijna geen kans om podiumervaring op te doen. Je hebt geen kans om in contact te komen met jonge talenten uit het buitenland, en om daarmee ervaringen uit te wisselen, om samen muziek te maken, en om zo verder te komen in het muziekveld, zeker als je verder van een goed conservatorium woont.

Stichting Stemvork wil in deze leemte voorzien. Stichting Stemvork is opgericht door de moeder van Nederlands toptalent Rangel Silaev. Zij vindt dat alle Nederlandse talenten de kans moeten krijgen om zich verder te ontwikkelen. Om dit te verwezenlijken wordt er een kleinschalige concertzaal in Venray gebouwd. De toptalenten krijgen hiermee een plek om te oefenen en om masterclasses te volgen. Ze hebben dan een plek om elkaar en buitenlandse collega’s te ontmoeten waarbij ze van elkaar kunnen leren en zo hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Gelijktijdig doen ze de noodzakelijke podiumervaring op. Deze ruimte is daarnaast ook bestemd om een breed publiek op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met uitvoeringen van klassiek muziek op hoog niveau. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij uw hulp nodig. Hoewel er al heel veel eigen geld in is gestoken, kan de noodzakelijke afwerking zonder uw financiële bijdrage niet gerealiseerd worden.

 

Waarom een accommodatie in Venray?

Gezien het hoge niveau van de musici wordt er ook gebruik gemaakt van instrumenten welke aansluiten op dit niveau, bijvoorbeeld een privaat beschikbaar gestelde, zeer kostbare, Steinway vleugel alsmede een Petrof vleugel. Instrumenten die pas echt tot hun recht komen als akoestiek, klimaat, luchtvochtigheid e.d. optimaal zijn.

Daarnaast dient de ruimte zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Dit omdat bijvoorbeeld agenda’s van onder meer (buitenlandse) docenten en talenten vrijwel nooit aansluiten op de zeer beperkte tijden waarop andere locaties in Nederland, welke al zeer schaars zijn, beschikbare dagen aanbieden.

Venray ligt centraal ten opzichte van de Randstad, Duitsland en België, landen waar vele culturele ontwikkelingen voor jonge talenten plaats vinden. De ligging van Venray is daarom ideaal voor grensoverschrijdende cultuuractiviteiten. Een vaste accommodatie welke aan al deze eisen: muzikaal, beschikbaarheid, ligging voldoet is dan ook onontbeerlijk voor de ontwikkeling van jonge talenten.

 

 

Tegenprestatie

Als u ons met uw kleine of grotere bijdrage ondersteunt of diensten (voor afbouw) aanbiedt zult u dat doen, omdat u belangstelling heeft voor cultuur in het algemeen en/of klassieke muziek in het bijzonder. Of u wilt dat mensen die anders niet in de gelegenheid zijn om kennis te maken met klassieke muziek op hoog niveau nu een keer wel die kans krijgen.

Wat uw motivatie ook is, wij waarderen iedere bijdrage van u enorm. Daarom willen wij ook graag veel terug doen. Voor meer informatie zie onze site of neem met ons contact op.Zie tegenprestatie voor Movares https://youtu.be/ZBzXYL-M7qE

 

 

 Meer informatie

Wij hebben in deze korte uiteenzetting natuurlijk slechts een klein deel van onze doelen en activiteiten beknopt kunnen weergeven. Als u meer informatie wenst verwijzen wij u naar onze site of neemt u gerust met ons contact op.

Wilt u alvast “kennis maken” met onze talenten, bekijk hier eens de selectie van uitzendingen welke wij voor u hebben verzameld.

Documentaire van Katja Schuurman:            https://youtu.be/c7t8ObT10DI

Verzamelvideo van Stemvork artiesten:        https://youtu.be/by0agujWkX8

Gecomponeerde voor vrede orkest                https://youtu.be/zri4UPyQykw  

Persoonlijke site Rangel Silaev:                    http://www.rangel.nl/  

Prinses Christina Concours:                           https://www.youtube.com/watch?v=prTAQlORCSw

 

Contactgegevens

Naam van organisatie                                      Stichting Stemvork met ANBI status

Inschrijvingsnummer KVK                             57537801

Bezoekadres “Studio Rangel”:                      Dr. Kortmannweg 5, 5804BB Venray

Website organisatie:                         www.stemvorkvenray.nl         https://www.facebook.com/s.stemvork/?fref=ts

IBAN-nr.:                                                          NL 43 RABO 0106367250

Contactpersoon:                                           Mevrouw Oksana Titova,  penningmeester

Telefoon:                                                       tel. 0478 691 892 of  06 53427123,  kamerton@wxs.nl

 

 

Tegenprestaties bij een donatie van:

€ 50 Persoonlijke dank op Facebook + een gesigneerde CD van Rangel.

€ 100 Een signeerde CD van Rangel, 2de kaartje gratis voor het concert van onze musici in Venray. 

€ 250 De concertbeleving: 2 vrijkaartjes voor een concert in Venray of voor een concert van Rangel (locatie nader te bepalen) en u bent uitgenodigd voor een meet and greet met de musici.

€ 350 Een gesigneerde CD en DVD van Rangel, 2 toegangskaarten voor een concert in Venray of voor een soloconcert van Rangel (locatie nader te bepalen) op de eerste rij + een persoonlijke videoboodschap via het youtube kanaal van Rangel.

€ 400 Rangel speelt op een Steinway B een persoonlijk stuk aan u toe (of je geliefde verzoekstuk) via Skype + u ontvangt een persoonlijk gesigneerd CD  en DVD van Rangel.

€ 1000  Uw naam met bedrijfslogo komt 2 jaar lang in onze digitale aankondiging van concerten in concertzaal “Studio Rangel” te Venray en op de webpagina’s: www.stemvorkvenray.nl en www.rangel.nl. 6 kaartjes voor concerten van Rangel in Venray ter waarde van 120 euro. 

€ 1250 Een concert door een van onze musici van ongeveer 1 uur op uw locatie naar keuze en op een datum naar keuze. Als u wilt speelt ú met een van onze musici quatre-mains (samenspel) tijdens een van onze concerten in onze concertzaal te Venray. Tevens is het mogelijk aantrekkelijke kortingen te krijgen op het gebruik van onze luxe gastenverblijf en de concertzaal.

€ 1750 Een prominente en aansprekende vermelding als sponsor van Stichting Stemvork www.stemvorkvenray.nl en op de site www.rangel.nl en op alle promotiemateriaal van de Stichting en van Rangel, gedrukt of verspreid via internet gedurende 2 jaar. 6 kaartjes voor concerten van Rangel in Venray ter waarde van 120 euro. Tevens is het mogelijk aantrekkelijke kortingen te krijgen op het gebruik van onze luxe gastenverblijf en de concertzaal.

€ 2.500 Een speciaal voor u gecomponeerd muziekstuk door Rangel.  Dit stuk word vervolgens op alle concerten gedurende 2 jaar gespeeld waarbij bij de inleiding uw naam vermeld zal worden. 6 kaartjes voor concerten van Rangel in Venray ter waarde van 120 euro. Tevens is het mogelijk aantrekkelijke kortingen te krijgen op het gebruik van onze luxe gastenverblijf en de concertzaal.

€ 5.000 Rangel geeft een concert tijdens uw bedrijfsfeest, receptie of borrel, 15 persoonlijk gesigneerde exemplaren van de CD of DVD van Rangel, 6 vrijkaartjes voor een concert in Venray of een soloconcert van Rangel (locatie nader te bepalen).  Naamsvermelding op de website van Stichting Stemvork en Rangel en op alle flyers van Stichting en Rangel, gedrukte gedurende 1,5 jaar. Tevens is het mogelijk aantrekkelijke kortingen te krijgen op het gebruik van onze luxe gastenverblijf en de concertzaal.

vanaf € 10.000 We willen graag met u in overleg voor een tegenprestatie op maat. Tevens is het mogelijk aantrekkelijke kortingen te krijgen op het gebruik van onze luxe gastenverblijf en de concertzaal.