serie thuisconcerten

Vanaf september 2015 begint Rangel zijn serie thuisconcerten in Venray, genaamd “Make my Dream”, naar de naam van de documentaire over hem dat het “CampusDoc Filmfestival 2013” heeft gewonnen (zie trailer: https://www.youtube.com/watch?v=J-_D8Dh1KVA ) .De concerten worden de eerste zondag van iedere maand om 13 uur bij voldoende aanmeldingen gehouden op de prachtige Steinway vleugel van Rangel.
Gebruik deze kans om Rangel in zijn werk- en inspiratiesfeer te zien en er achter te komen waarom zijn documentaire “Make my dream ”het Campusdoc filmfestival won en waarom hij deze naam voor zijn serie thuisconcerten in Venray heeft gekozen.
Aanmelden via: kamerton@wxs.nl  , u ontvangt dan een definitieve bevestiging.
Kosten p.p.: 20 euro, incl. consumptie. Voor kinderen speciale lage prijs.
De opbrengsten van de thuisconcerten zijn bestemd voor dekking van de studiekosten en het onderhoud van de vleugels.

Zie verzamelvideo van afgelopen concert https://youtu.be/qfw9c-Yy74M

Routebeschrijving

Snelweg A73 - U neemt de afslag Venray Noord (nr 8)

U draait de Maashese weg op richting (centrum) Venray, waarbij u onder andere Xerox passeert.   Bij de verkeerslichten ter hoogte van Inalfa gaat u rechtsaf het industrieterrein Smakterheide op (Industriestraat).    Aan het einde van deze weg bevindt zich een T-splitsing waar u linksaf moet gaan.

Deze Smakterweg gaat over in de Dr Kortmannweg, waarna ziet u vanzelf het pand van Kamerton   aan de rechterzijde van de weg verschijnen. U kunt bij Kamerton of bij MMI (pand aan de linkerkant op kruising Industriestraat en Smakterweg) parkeren